Los Apòstols ací seran

Los Apòstols ací seran
Los Apòstols ací seran

Gravat a l’aiguafort sobre planxes de coure
(Manxa 640×260 mm. Paper 760×370 mm.)

Gravat que simbolitza el moment de la representació en el qual, l’àngel, després d’entregar la palma daurada a la Mare de Déu i sentir la seua petició, inicia l’ascens cap al cel manifestant la confirmació dels desitjos de la Mare de Déu.

Apareix una línia vertical que representa la corda o maroma de què queda suspesa la mangrana, representada amb quatre de les seues ales o gallons. Entre estos gallons apareix la figura de l’àngel alat sense la palma i en la part inferior, un triangle que representa el pendó daurat que penja de la mangrana i que ix entre dos línies que representen el cadafal amb el buit central que simula el sepulcre de la Mare de Déu.

És un gravat realitzat amb la tècnica de l’aiguafort sobre 10 planxes de coure, que després de ser tintades se situen a manera de puzle per a l’estampació. Està estampat a una tinta amb tòrcul manual sobre paper Fabriano (Toscana de 240 grams). Pertany a una col·lecció limitada de 30 exemplars i 3 proves d’artista. El propi autor ha realitzat la planxa original i ha estampat, firmat i numerat tots els exemplars.

Leave a Reply